Bart Wattel

Bart Wattel
Naam: Bart Wattel
Mobiel: +31 6 2073 2086

Profiel:

Begin 2015 heb ik de stap gezet van vanuit het informatie-/researchvak richting recruitment. Ik hou van zoeken (en vinden!), van de puzzel, van het maken van de juiste verbindingen. Waar ik dat voorheen deed met informatie, doe ik dat nu met (en voor) kandidaten en opdrachtgevers. In de basis hetzelfde trucje, maar dan met compleet andere dynamiek! Geen dag hetzelfde en altijd uitdagend, zeker in de huidige arbeidsmarkt.

Mijn grote interesse voor technologie en ICT, gecombineerd met alles wat ik zelf op en rond dat werkveld aan kennis en ervaring heb opgebouwd, zorgen ervoor dat ik mij binnen het ICT-team van Independent Recruiters als een vis in het water voel. Begonnen in een specifieke rol als sourcer en al snel doorgegroeid naar een allround recruitment consultant. En inmiddels de teamlead van een leuk, enthousiast en sterk ICT-team. Wil jij ook weten wat dit team voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Dan hoor ik graag van je!

Widget:

Recente vacatures:

Vacatures zoeken
Independent Recruiters Groep BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close