Senior Internal Auditor - Non Profit

Senior Internal Auditor - Non Profit

Voor deze grote organisatie die iedereen wel kent, waar iedereen een mening over heeft, maar waarvan niet iedereen weet wat ze allemaal doen, zoeken we een Senior Auditor met een brede bedrijfskundige achtergrond. Door de grootte van de organisatie en de verschillende divisies heb je hier met een enorme diversiteit aan onderwerpen te maken. Binnen deze Interne Auditdienst ga jij je de komende jaren zeker niet vervelend. Daarbij kun je ook een RO opleiding volgend of afronden. 

Functieomschrijving Senior Internal Auditor - Non Profit

Je werkt in (multidisciplinaire) teams die per audit kunnen wisselen van samenstelling, gebruikmakend van ieders expertise. Vanuit je senior rol voer jij regie op het auditproces, de voortgang, resultaten en verantwoordelijkheden. Hierbij coördineer je een team van 2 a 3 collega's. Je zet jouw onderzoekservaring in met een praktische instelling en kritische blik en weet het management te overtuigen de aanbevelingen op te volgen.

De afdeling ontwikkelt zich constant om een hoogkwalitatieve en moderne derdelijns auditfunctie te blijven. Zoals de integratie van IT-audit in de financial audit, verhogen van efficiëntie binnen de IT-certificeringsfunctie en inzet van innovatieve middelen. Ook hierin wordt jouw input verwacht. 

De Interne Auditdienst bestaat uit zo'n 50 FTE in totaal waarvan ongeveer 28 auditors. Het is een informeel, gedreven team. Je werkt hier samen aan inhoudelijk complexe, zeer interessante vraagstukken in een politiek speelveld. Ze zijn een stafdirectie die vanuit een onafhankelijke rol de interne auditfunctie en certificeringsfunctie (financial audit en IT-audit) ten behoeve van de Raad van Bestuur vervult.

 

 

Functiecriteria Senior Internal Auditor - Non Profit

  • WO werk- en denkniveau
  • Je hebt een opleiding tot Register Operational Auditor (RO) of bent bereid die te volgen en/of af te ronden
  • Ervaring als Internal Auditor
  • Je kunt een audit traject zelfstandig oppakken
  • Je proactief bent in het halen en delen van kennis en treedt naar buiten om verbinding in stand te brengen

 

De aanbieding Senior Internal Auditor - Non Profit

Naast een leuke werksfeer, een goede werk/privé balans en hybride werken zal het salaris voor een senior ongeveer gaan tot € 6500,- per maand exclusief vakantiegeld en een vaste 13e maand, 27 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en nog meer secundaire arbeidsvoorwaarden waar ik graag meer over vertel. Het is mogelijk om 4 dagen per week te werken.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Lees volledige vacature

Wat gaat er gebeuren?

1
Sollicitatie ingediend

Je hebt je sollicitatie ingediend en zorgt ervoor dat je alle benodigde documenten en informatie bijvoegt.

2
Selectie en evaluatie

Ons team beoordeelt je sollicitatie zorgvuldig en evalueert je kwalificaties en ervaring. Daarna nodigen we je uit voor een (digitaal) gesprek met een van onze recruiters. Dit gesprek dient om meer te weten te komen over jouw achtergrond, vaardigheden en motivatie.

3
Voorstellen aan opdrachtgever

Na overleg met jou zullen we je voorstellen aan onze opdrachtgever. Afhankelijk van de opdrachtgever kunnen er één of meerdere gesprekken plaatsvinden, evenals een eventueel assessment, om je geschiktheid verder te beoordelen.

4
Aanbod en acceptatie

Als de klant/opdrachtgever besluit om jou de baan aan te bieden, ontvang je een formeel aanbod. Het is aan jou om dit aanbod te accepteren. Als je het aanbod accepteert, regelen wij de verdere financiële afhandeling en zorgen we ervoor dat alles in orde is voor jouw nieuwe positie.

Nog steeds vragen?

Neem contact op met:

Geïnteresseerd? Stuur ons je sollicitatie!

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!