Inpakvrijwilligers Stichting Babyspullen ('s donderdags)

Heerhugowaard Op aanvraag

Company profile

Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? En wil jij nu echt eens een goed gevoel krijgen van werk? Word dan vrijwilliger bij Stichting Babyspullen!

Voor de versterking van ons enthousiaste vrijwilligersteam in het sorteer- en distributiecentrum in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar meerdere Inpakvrijwilligers.

Job profile

Je zorgt ervoor dat de babystartpakketten worden gevuld. Dit doe je aan de hand van een inpaklijst. Je maakt zowel pakketten voor jongens als meisjes. Samen met de andere vrijwilligers zorg je ervoor dat de pakketten er fantastisch uitzien, zodat het voor de ontvanger echt een feestje is om het babystartpakket uit te pakken!

Requirements

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een dagdeel per week (of meer) ons team in Heerhugowaard komen ondersteunen. Dat kan zowel in de ochtend, middag als avond. Er zijn geen speciale eisen, iedereen kan het werk zolang je secuur bent. Heb jij elke week wat tijd over? Of zit je bijvoorbeeld (tijdelijk) zonder werk en wil je je tijd toch zinvol besteden? Dan zoeken wij jou!

Offer

Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een goede start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, werk je in een gezellig team en organiseren wij elke zomer een gezellige BBQ met alle vrijwilligers!

Category

Overige Categoriën

Contact Person

Steven Daha
T: +31 20 7723 648

02-06-2023 Independent Mobility
More information
Steven Daha
Other details
Match criteria
Industry
  • Other
Region
  • Noord Holland
Education level
  • Vocational
Contract
  • Permanent
Job search
Independent Recruiters Groep BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close