Sorteervrijwilligers Stichting Babyspullen ('s donderdags) - Heerhugowaard

Heerhugowaard Op aanvraag

Company profile

Dagelijks worden er 35 baby’s in armoede geboren. Stichting Babyspullen zet zich in voor deze kinderen. De stichting verzamelt babyspullen, maakt daar babystartpakketten van en deelt die via diverse instanties gratis uit aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. Stichting Babyspullen is een landelijke organisatie die werkt vanuit Heerhugowaard.

Voor de versterking van ons enthousiaste vrijwilligersteam in het sorteer- en distributiecentrum in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar meerdere Sorteervrijwilligers!

Job profile

Alle ingezamelde spullen komen bij jou (gemixt door elkaar) binnen. Je zoekt deze babyspullen uit op geslacht en daarna op item (romper, T-shirt, broek etc). Alles controleer je streng op kwaliteit zodat alleen de kleding die heel en schoon is terecht komt in de babystartpakketten. Samen met de andere vrijwilligers zorg je er daardoor voor dat de pakketten er fantastisch uitzien, zodat het voor de ontvanger echt een feestje is om het babystartpakket uit te pakken!

Requirements

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een dagdeel per week (of meer) ons team in Heerhugowaard komen ondersteunen. Er zijn geen speciale eisen, iedereen kan het werk! Wel is het handig als je gemakkelijk keuzes kunt maken zodat je de ‘goede’ kleding van de ‘slechte’ kleding onderscheid. Heb jij een ochtend of middag per week tijd over? Of zit je bijvoorbeeld (tijdelijk) zonder werk en wil je je tijd toch zinvol besteden? Dan zoeken wij jou!

Offer

Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een goede start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, werk je in een gezellig team en organiseren wij elke zomer een gezellige BBQ met alle vrijwilligers!

Category

Overige Categoriën

Contact Person

Steven Daha
T: +31 20 7723 648

02-06-2023 Independent Mobility
More information
Steven Daha
Other details
Match criteria
Industry
  • Other
  • Government / Non-profit
Region
  • Noord Holland
Education level
  • Vocational
Contract
  • Permanent
Visitors of this page also checked out these jobs:
in Amsterdam
Job search
Independent Recruiters Groep BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close