Recruiter worden?

Recruiter worden?

Al jaren zijn wij bij Independent Recruiters actief met het opleiden van recruiters, talenten zonder of met slechts een beetje ervaring als recruiter kunnen bij ons tot bloei komen. Ons team van ervaren recruiters en ons (prijswinnende) proces is een uitstekende voedingsbodem gebleken voor recruitment talent.

Functieomschrijving Recruiter

Het werk van een recruiter is heel veelzijdig. Je hebt contacten met bedrijven en zorgt ervoor dat je inzichtelijk hebt naar wat voor talent zij dan weer op zoek zijn.
Aan de andere kant ben je dan weer in gesprek met kandidaten om te kijken of, en waarom ze interessant zijn voor de vacature van jouw opdrachtgever,
Die opdrachtgevers en kandidaten komen er echter niet vanzelf. Je bent continu aan het netwerken om nieuwe mensen te leren kennen. Je schrijft wervende vacatureteksten, beoordeelt de reacties op deze advertenties en doorzoekt databases op zoek naar nieuwe kandidaten.

Vaak moet je mensen teleurstellen omdat ze niet passen op de vacature maar gelukkig kun je soms ook mensen heel blij maken met die nieuwe baan.

Functiecriteria Recruiter

Als recruiter bij Independent Recruiters heb je minimaal HBO niveau. De richting maakt niet zoveel uit. Je persoonlijkheid bepaalt of je succesvol gaat worden als recruiter.

Je combineert een doelgerichte instelling met goede communicatieve vaardigheden. Je bent sociaal, je wil mensen graag helpen maar je weet ook dat er een commercieel belang is. 

De aanbieding Recruiter

Naast het samenwerking in een enthousiaste en gedreven team heb je bij ons een vast salaris geheel afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond. En denk aan een salaris tussen € 2250 en € 3000,- bruto per maand, 25 vakantiedagen, een variabele bonus, pensioen, mogelijkheid tot een collectieve ziektekostenverzekering en......sporten van de zaak!

Lees volledige vacature

Wat gaat er gebeuren?

1
Sollicitatie ingediend

Je hebt je sollicitatie ingediend en zorgt ervoor dat je alle benodigde documenten en informatie bijvoegt.

2
Selectie en evaluatie

Ons team beoordeelt je sollicitatie zorgvuldig en evalueert je kwalificaties en ervaring. Daarna nodigen we je uit voor een (digitaal) gesprek met een van onze recruiters. Dit gesprek dient om meer te weten te komen over jouw achtergrond, vaardigheden en motivatie.

3
Voorstellen aan opdrachtgever

Na overleg met jou zullen we je voorstellen aan onze opdrachtgever. Afhankelijk van de opdrachtgever kunnen er één of meerdere gesprekken plaatsvinden, evenals een eventueel assessment, om je geschiktheid verder te beoordelen.

4
Aanbod en acceptatie

Als de klant/opdrachtgever besluit om jou de baan aan te bieden, ontvang je een formeel aanbod. Het is aan jou om dit aanbod te accepteren. Als je het aanbod accepteert, regelen wij de verdere financiële afhandeling en zorgen we ervoor dat alles in orde is voor jouw nieuwe positie.

Nog steeds vragen?

Neem contact op met:

Geïnteresseerd? Stuur ons je sollicitatie!

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!